Foment cohabitatge

L'objectiu d'aquest programa és fomentar i promoure la implantació del model d'habitatge cooperatiu en règim de cessió i normalitzar la seva existència.

Observatori de l'habitat

Facilitar una reflexió interdisciplinària, transversal i profunda entorn l’hàbitat per tal de crear nou coneixement i denunciar les problemàtiques socials en aquest àmbit.

Hàbitat saludable

L'objectiu és fer compatible l'exercici d'una arquitectura de qualitat, la salut dels seus ocupants i el respecte pel medi ambient.

Hàbitat TV

Un canal per conèixer el nou model de societat del futur, que ja és present.

 

Borsa d'habitatge

L’objecte es crear una borsa d’habitatge social que ajudi a la ciutadania a gaudir dels seus drets fonamentals destinant-los a persones amb especials dificultats i d'integració social.

Finances ètiques

Cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal, contribuir a la transformació social en positiu de la nostra economia i de la nostra societat en el món de l'hàbitat entenent que l'habitatge és un dret inalienable i no un negoci.

Projectes de reflexió

La segona edició del Fòrum de l’Hàbitat

Recerca: L’habitatge en temps de la Còvid-19

Des de l’inici del confinament per la CÒVID-19 hem passat més temps que mai als nostres habitatges, una situació sense precedents que ha provocat un ús intensiu de les nostres llars.
Per aquest motiu, des de la Fundació Hàbitat 8 Impuls llancem una enquesta per saber en detall fins a quin punt les percepcions de l’habitatge s’han vist afectades (o no), i com valorem i utilitzem les nostres llars en aquest context.
El nostre objectiu és arribar al màxim nombre de persones. Us donem les gràcies a l’avançada per la vostra col.laboració.

La Fundació

Impulsem projectes pel bé comú i l’economia solidària amb l’objectiu que la ciutadania assoleixi els drets fonamentals per una societat justa on totes siguem iguals davant la llei, gaudim de la llibertat de pensament i fem possible la fraternitat econòmica.

Segueix-nos a instagram. Escaneja el nostre QR.